Heinäkuussa kuplii kunnolla!

VIELÄ HEINÄKUUN AJAN
ke-pe klo 16-21 ja la klo 12-18
Papun kahvilasta saa biodynaamisesti viljeltyjä artesaanisamppanjoita sekä upeita natural-viinejä, oranssia unohtamatta!

MIKSI BIODYNAAMINEN?
Globaalin ja prosessoidun maailman pyörteessä arvostus aitoihin, puhtaisiin ja maukkaisiin raaka-aineisiin on kasvanut. Luomuviljelystä on puhuttu jo pitkään ja nyt on biodynaamisten viinien vuoro. Biodynaaminen viljely on palauttanut sen minkä tehotuotanto hävitti.
Lue lisää: viinien biodynaaminen viljely

MIKSI NATURAL-VIINI?
Ranskasta alkunsa saanut liike on kerännyt suuren määrän kannattajia kaikkialla maailmassa. Natural-viinien tekijöitä yhdistää pyrkimys antaa viinin syntyä mahdollisimman luonnollisesti – ilman teknologiaa tai kemiallisia lisäaineita.
Parhaat natural-viinit pystyvät hämmästyttämään ja inspiroimaan. Silloin aromikirjon syvyys ja intensiivisyys vievät täysin toiseen maailmaan, kuin mihin tavanomaisemmat viinit ovat totuttaneet. Voidaan puhua melkein kokonaan eri juomasta.
Lue lisää: Vindirekt – au naturel

nautikohtuudella.fi

Champagne Cédric Bouchard – ”yksi lajike, yksi palsta ja yksi vuosikerta”
Chanpagne Ulysse Collin – 1,20 ha:n tila, jonka maaperässä hyvin harvinaista mustaa kvartsikiveä (friikkisamppanjat)
Champagne Benoît Lahaye – Bouzyn Grand Cru-kylässä 4,8ha tila. Sertifioidusti biodynaaminen
Champagne Jacquesson – Grand Cru / Premier Cru luokitelluista kylistä
Champagne Larmandier-Bernier – sertifioidusti biodynaaminen

Sekä upeita puna- ja valkoviinejä, tässä muutama:
Tenuta Sant’Antonio – neljän veljeksen ylläpitämä tila, luomu
Domaine de la Pinte – sertifioidusti biodynaaminen
Milan Nestarec – luonnonmukaisesti viljellyt, luonteikkaat viinit
Mas de Libian – biodynaaminen jo 60-luvulta asti
La Grange aux Belles – luomusertifioitu tila, ei koneellista viljelyä
Marcel Lapierre – 45v. vanhojen köynnösten luonnonmukainen hoito

Sekä kaikki jäljelle jääneet PAPUN OLUTPRUUVIN kotimaiset pienpanimo-oluet vielä heinäkuun ajan Papun kahvilasta!

Papun kahvilassa tapahtuu

Kesä on tullut, niin myös Papun olutpruuvit (K-18)!

Ensimmäinen olutpruuvi pidetään pe 9.6 klo 19-21 Hiisin oluilla. Lipun pruuviin voit ostaa ennakkoon kahvilasta (Yliopistonkatu 26, JKL) tai paikan päältä. Pruuvissa oluenpanija-Tatun lisäksi 5 eri olutta sekä napostelulautanen.
Seuraa Papun olutpruuveja täältä tai instagram.com/papucoffeeshop #papucoffeeshop #papumaista

LEIPÄÄ KIITOS!
R.Ruthin kiinteistössä leivotaan taas leipää! Perinteisen Ruthin leipomon tiloissa sijaitsevassa kahvilassamme leivomme leipämme itse. Juureen. Tule maistelemaan näitä luomuleipiä ja myöskin luomukeksejä (stiruuna-inkivääri sekä karpalo-pähkinä).

BIODYNAAMISESTI
Ke-pe klo 16-21 sekä la klo 12-18 voit maistella myös meidän samppanja- ja viinivalikoimastamme biodynaamisesti viljeltyjä juomia. Taattua laatua ilman kemikaaleja!

Viinitiloista enemmän tietoa löydät tämän osaston aikaisemmasta ”Aikuisten After Work evenings” postauksesta.

Nauti kohtuudella!

Pääsiäisen aukiolot 2017

Olemme pääsiäislomalla  14.4 – 17.4.2017.
Avamme normaalisti ti 18.4 klo 10.

Papun väki toivottaa oikein rentoa pääsiäistä kaikille!

Aikuisten After Work evenings! Ke-pe klo 16-21

Kevennä viikkoa tunnelmallisessa Papussa ke-pe klo 16-21. Papun työnjälkeisissä on taattu rento meno & mahdollisuuksien mukaan pläjäys kulttuuria!

Ilmainen sisäänpääsy!

ESIINTYJÄT:
1.3 ke klo 18 Dinosaurusten Pelastajat
Elämän virtaan heittäytyvää pop/folk-musiikkia. Pienellä kokoonpanolla ja suurella sydämellä
3.3 pe klo 19:30 Sol de Noche
”Argentiinalaista tangoa tulkitseva Sol de Noche vie sinut mukanaan tulisten melodioiden syleilyyn. Melankolia, mustasukkaisuus, onni, rakkaus ja ristiriidat saavat soivan muodon yhtyeen taitavissa käsissä”

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Meille Paahtimo Papussa on tärkeää, että voimme tarjota parhaimman kahvinautinnon Sinulle – kiireettä!
Me myös tiedämme, miten paljon viljelijät ovat tehneet työtä ja ottaneet riskejä sukupolvien ajan laadukkaan kahvin eteen.

Haluatko sinä olla mukana maistelemassa sukupolvien upean työn tulosta?
Niinkuin kahveissa, viineissä, samppanjoissa – kaikissa on kyse koko suvun tinkimättömästä panostuksesta kymmenien, jopa satojen vuosien ajalta – maku ratkaisee!

Papu on siirtynyt muissakin juomissa astetta parempaan laatuun, biodynaamisesti viljeltyihin puna- ja valkoviineihin sekä samppanjoihin. Globaalin ja prosessoidun maailman pyörteessä arvostus aitoihin, puhtaisiin ja maukkaisiin raaka-aineisiin on kasvanut. Luomuviljelystä on puhuttu jo pitkään ja nyt on biodynaamisten viinien vuoro. Biodynaaminen viljely on palauttanut sen minkä tehotuotanto hävitti.
Lue lisää: viinien biodynaaminen viljely

Tässä viinitiloja, joiden tuotteita Papun After Workissa:
Champagne Cédric Bouchard – ”yksi lajike, yksi palsta ja yksi vuosikerta”
Champagne Jacquesson – Grand Cru / Premier Cru luokitelluista kylistä
Champagne Jacques Lassaigne – Montgueuxin kylän ”kuumin” luomu-uutuus, sekoitus 2 menestyksekkäästä vuosikerrasta
Champagne Larmandier-Bernier – sertifioidusti biodynaaminen
Tenuta Sant’Antonio – neljän veljeksen ylläpitämä tila, luomu
Domaine de la Pinte – sertifioidusti biodynaaminen
Milan Nestarec – luonnonmukaisesti viljellyt, luonteikkaat viinit
Mas de Libian – biodynaaminen jo 60-luvulta asti
La Grange aux Belles – luomusertifioitu tila, ei koneellista viljelyä
Marcel Lapierre – 45v. vanhojen köynnösten luonnonmukainen hoito

Nautikohtuudella.fi 

Wine tasting #organic #vegan / Armonioso

Tämän vuoden puolella järjestetään Papussa 3 wine tastingia.

Viinit tulevat  Italiasta.
Vigneti Vallorani -viinitila – http://www.vignetivallorani.com/
San Giovanni -viinitila – http://www.vinisangiovanni.it/
Tenuta Cocci Grifoni -viinitila – http://www.tenutacoccigrifoni.it/
Luciano Pignataro -viinitila – http://www.terredelprincipe.com/index.php/it/  -blogi   http://www.lucianopignataro.it/

Maistatuksessa 3 viiniä naposteluineen.
1. San Giovanni Offida DOCG rosso Zeii (vegan)
2. Cocci Grifoni Marche rosso, Tellus (sertifioimaton luomu)
3. Castello Delle Femmine rosso (sertifioimaton luomu)

Wine tastingin lisäksi: Vigneti Vallorani Passerina Zaccaria DOCG

Näitä et löydä Alkosta!
Maistatuksen pitää Kari Kiianmaa, Armonioso.

La 26.11 klo 15:30 alkaen
Pe  9.12 klo 18:30 alkaen
La 10.12 klo 15:30 alkaen

Hinta: 20€/hlö K-18
Kesto n. 2-3h

Papun klubi-iltamat syksyllä 2016

Perjantaina 18.11 klo 18:30 alkaen K-18

PAPUN OLKKARIMEININKI Vol.2

Maistiaisia Nää Veet -konsertista
Intialaista tarinankerrontaa
Huikea folkpopoo IMARRE

Liput: 5€/3€ Papusta tai ovelta
#onhalpaa

Lue lisää: Papun olkkarimeininkin vol.2 löytyy FaceBookissa eventtinä

Tiistaina 1.11 klo 18:30 alkaen K-18

KAARLE VIIKATE ja JUKKA TAKALO

kaksimiestä
kaksikitaraa
laulujajatarinoita

LE ROI

akustinenmahtimeno

klo 18:45 LE ROI
klo 19:30 KAARLE VIIKATE&JUKKA TAKALO

Liput: 20€ ovelta
Ennakko: Papu

JOULUNAJAN AUKIOLOT 2016

Olemme avoinna:
ma – pe klo 10:00 – 18:00
+ lauantait 10.12 ja 17.12
klo 11:00 – 15:00

3.-4.12 viikonloppuna olemme
Joulumarkkinoilla Jyväskylän Paviljongissa

Olemme suljettuna:
6.12
24.12.2016 -8.1.2017

Tilaukset + verkkokauppa-
toimitukset alkavat:
9.1.2017

Kesän 2016 aukioloajat

Ajalla 6.6.-27.8 2016

Paahtimo Papun tehtaanmyymälä ja kahvio
(Yliopistonkatu 26, Jyväskylä)
Avoinna:
Ma-pe klo 10:00 – 18:00
La klo 11:00 -15:00

Suljettuna:
La 25.6 (juhannus)

To 28.7 (Neste Rally)
Pe 29.7 (Neste Rally)
La 30.7 (Neste Rally)

KULKURI JA KIMONO 27.5 alkaen

Japanilaisten perinnevaatteiden mininäyttely Papussa 27.5 2016 alkaen.
Vaatturiartesaani Ilkka Saarikoski inspiroitui Japanin matkallaan ja upeat, käsintehdyt ja -painetut kimonot ovat nähtävillä Paahtimo Papussa, Yliopistonkatu 26.

Tervetuloa!