Paahtimo

Me paahdamme hyvästä kahvista parempaa.

Paahtimo Papu on vuonna 2014 perustettu jyväskyläläinen pienpaahtimo, joka on tasapainoinen sekoitus parempaa ja kestävämpää kahvia. Hyvä luomukahvin laatu näkyy tuoreudessa ja vahvoissa aromeissa. Kestävä kahvimme on kotoisin pientiloilta tai viljelijöiden muodostamilta yhteisöiltä. Paahtaminen on meille intohimolla tehtävää käsityötä, ja etsimme juuri sen oikean paahtoasteen tarjotaksemme sinulle täydellisen kahvihetken.

IMG_0286 (2)papu-kahvit-nostopapu-teet-nosto

Rakastu luomuun!

Olemme omistautuneet laadukkaalle luomukahville, koska parempi kahvi on meille sydämenasia. Paahtimo Papu haluaa olla mukana edistämässä kahvin viljelijöiden ja heidän perheidensä sekä kylien kestävää kehitystä. Suosimme pientilojen kahvia, joka on tuotettu sosiaalisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Kahvin maut pääsevät oikeuksiinsa kun kahvipensas kasvaa korkealla, sille ominaisessa ympäristössä ilman kemiallisia lannoitus- ja torjunta-aineita + marja poimitaan vasta kypsänä, käsin. Siinä piilee luomukahvin salaisuus.

Toimitamme kahvia ympäri Suomen. Yrittäjä,  tutustu sävykkääseen kahvivalikoimaamme!

ristopekka@paahtimopapu.fi / virpi@paahtimopapu.fi

Jos haluat aromikkaan ja katseenkestävän kahvin omaan yritykseesi, ota meihin yhteyttä! Paahdamme, pakkaamme ja lähetämme kahvitilaukset samana päivänä, joten voit olla varma, että kahvisi on tuoretta.
Paahtimo Papun kahvit on tehty nautittavaksi kiireettä, ajan kanssa.

TERVETULOA!